На пресконференцията с Бойко Борисов, мисирките не посмяха да го попитат

...
На пресконференцията с Бойко Борисов, мисирките не посмяха да го попитат
Коментари Харесай

Осман Октай: Борисов до края на деня ще изгори и бушона Караниколов. Очаква го съдбата на Нено Димов

" На конференцията с Бойко Борисов, мисирките не посмяха да го попитат за ББР. Мълчанието им бе обвързвано с това да се резервира финансовия министър Владислав Горанов. Икономическият министър Емил Караниколов го чака ориста на някогашния му сътрудник Нено Димов. Няма да сбъркате, в случай че извършите съмнение, че до края на деня Караниколов или самичък ще си подаде оставката, или ще му бъде поискана. По-вероятно е да се случи второто.

Това сподели политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз. Ето какво още добави той: " Не беше инцидентна и репликата на премиера: „ На Караниколов му споделих да пристигна тук, къде е?! “. Няма по какъв начин тази спекулация за 75 млн. лв. да остане скрита изключително в миг, когато България се намира в изключително състояние. Ако бяха 7 млн. иди-дойди. Познавам персонално шефа на ББР Стоян Мавродиев. Той и цялото управление на тази държавна банка няма метод да са направили без да пита тази „ договорка “ зад тила на министър-председателя и на министъра на финансите. "

Категоричен съм, че Мавродиев и хората му са отпуснали този заем, тъй като са имали изключителни гаранции от най-високо място. Не приказвам въобще за Караниколов. В тази верига той е най-слабата и безобидна частица. Той е човек на „ Атака “, която в този миг има проблеми с обединението и ръководството. В общественото пространство постоянно му се приписва, че е кадър на Сараите и Пеевски, внедрен през „ Атака “ “, посочи Октай.

Според него Мавродиев за нищо на света не би си заложил главата в торбата с отпущането на този голям заем. „ Познавам го от близо 20 години, от времето преди да влезе във финансовия екип на Иван Костов. Били сме на срещи, диалози и в общи компании. Говоря с тази меродавност, тъй като зная какъв темперамент е.

Той мина през Национална движение „Симеон Втори", ГЕРБ. Беше недостижим и прочут с това, че е от групата към Пеевски и Горанов. Чрез квотата на „ Атака “ той стана началник на тази банка. Няма по какъв начин човек от тези среди без да пита да поеме подобен риск. Трябва някой да му е наредил какво да свърши. През всички години Мавродиев е оцелявал. Бъдете уверени, че и този път е получил гаранции, че нещата ще се случат безпрепятствено. Всички знаем, че в България нищо не се случва без знанието и разрешението на Бойко Борисов “, добави още той.

Осман Октай предвижда, че през днешния ден до тази вечер би трябвало да чакаме оставка. „ Борисов, с цел да се героизира и дистанцира от скандала, ще изгори поредния бушон. Това не е инцидентна сума в спешна обстановка. Дори Горанов самичък не би поел подобен риск

Продължението четете в https://frognews.bg/novini/osman-oktai-pred-frog-karanikolov-ili-shte-podade-ostavka-ili-shte-bade-poiskana-zaradi-bbr.html

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР